Vendégkönyv

Kedves Látogatóink!

Örömmel várjuk véleményüket, hozzászólásaikat!


 Név *
 E-mail
 Weboldal
 Üzenet *
* Kötelezõ mezoõ

Robotellenõr
Kérjük, írd be az itt látható betű-szám sort
captcha

(130)
1 2 3 4 5 6 7 8 9
(70) Zadravecz Istvánné
Sun, 20 December 2015 15:49:43 +0000

Nagyon szépen köszönjük csomagunk gyors és megbízható továbbítását háztól-házig (Skóciába). A gyerekeink nagy örömére a karácsonyi ajándékaink időben megérkeztek.
A további szolgáltatásukhoz jó egészséget és jó utat kívánunk.
Áldott karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendőt!
Üdvözlettel: Zadravecz Istvánné

(69) Forrai Márta
Tue, 15 December 2015 17:38:09 +0000
email

Kedves Ancsa és Joke!
A futárszolgálat kiválóan működik, ezért vagyok több éve ügyfelük. Áldott Karácsonyt és békés Új Esztendőt kívánok köszönettel és sok szeretettel. Forrai Márta

(68) Kovacs Peter
Thu, 10 December 2015 21:22:38 +0000

Köszönöm a gyors és pontos szállítást!!!!

(67) Eva
Thu, 10 December 2015 20:56:23 +0000
email

Ancsa, Köszi a gyors levélváltást, Jozsi, a pontos, biztos szállítást. A bútorok rendben megérkeztek Pestre ( Barcelona-Budapest útvonal) egy hét múlva vár az új lakásom otthon, az általatok szállított berendezéssel:) jövőben is keresni foglak és ajánlani az ismerősöknek. Kellemes Karácsonyt! Éva

(66) Barath Csalad
Wed, 9 September 2015 14:25:17 +0000
email

Nagyon, nagyon koszonjuk a nyaron ertunk tett MINDENT, azt, hogy kiszallitottatok SERULES MENTESEN majd a fel eletunket es mindezt NAGYON GYORSAN tettetek (1 het!). Nagyon halasak vagyunk. Tovabba Bodzi is halas, hogy itt lehet immar majdnem 3 eve a ti jovoltatokbol. KOSZONJUK!

(65) Jely Károly
Sun, 30 August 2015 07:18:26 +0000

Már korábban írni akartam, csak most értünk vissza Írországba.
Nagyon köszönöm a rendkívül gyors szállítást. Így még pont mikor mentem vissza Magyarországra, össze tudtam rakni a dolgokat a gyerkőcöknek.
Olyan jó látni, hogy milyen élvezettel csináljátok a munkátokat, beszélgetni veletek. Ha erre jártok nézzetek be hozzánk bármikor, szívesen látunk Titeket!

Vigyázzatok magatokra!

Köszönettel,

Károly 
(64) Bakos László
Tue, 11 August 2015 14:20:26 +0000
email

Kedves Józsi, kedves Ancsa és mindazok, akik közreműködtek!

Ezúton szeretném megköszönni mindazt a sok segítséget, amit ingóságaink, értékeink, majd' fél otthonunk Budapest és Dublin közötti ide-oda szállítgatásával, mely mindig pontos és hibátlan volt, ugyanakkor kellően rugalmas is átvételi és szállítási időpontok tekintetében, nekünk biztosítottatok a 3 év alatt. Ezzel is nagyon sokat segítettetek a távolságok áthidalásában, s az külön plusz, hogy nagyon szimpatikus embereket ismertünk meg bennetek. Kívánom, hogy továbbra is ilyen sikeresen vigyétek az SRT-t, talán néha egy kicsit több pihenést is engedve Magatoknak.
Hajrá!!!
üdv,

Bakos Laci (Bp-Dublin)

(63) Mészáros Balázs
Thu, 6 August 2015 10:12:04 +0000
email

Kiváló, segítőkész cég, mást ne is keressetek. Szállítanak kisállatot, sima csomagokat, kerékpárt, stb...
Legnagyobb erősségük a kommunikáció. Szállítás előtt minden részlet átbeszélve, szállítás közben folyamatos tájékoztatás.
A macska sértetlenül, jókedvűen, tisztán megérkezett, ahogy a vele küldött csomagok is.
Nagyon hálásak vagyunk, azért egy házi kedvenc szállítása nem egyszerű, nem is sokan válallják.

(62) Kobre Roland
Thu, 23 July 2015 10:55:37 +0000

Teljes mértékben+++++++++. Gyorsan, korrektül, pontosan és nem utolsó sorban sérülésmentesen leszállították a csomagomat. Kiemelendő pozitívum rugalmasság és a folyamatos tájékoztatás.

Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Köszönöm még egyszer!

Üdvözlettel: Kobre Roland

(61) Czvik Ildikó
Thu, 23 July 2015 08:43:25 +0000

Nagyszerű csapat, segìtőkèszek, figyelmesek, rugalmasak, alkalmazkodók, pontosak, korrektek. Ajánlani tudom mindenkinek.
Ezúton is szeretnèm megköszönni szolgáltatásuk ès további sikereket kìvánok!

(60) Takács Angéla
Wed, 20 May 2015 11:05:41 +0000

Csak pozitívat tudok írni róluk, ritkaság ilyen emberekkel találkozni:) Időt, fáradtságot, telefonszámlát nem kímélve folyamatosan tájékoztattak bennünket a cicánk szállításának során felmerült chip problémáról és intézték a cica átmeneti elhelyezését, valamint hazaútját Mo-ra. Igazi állatbarátok, mindenkinek ajánlom a társaságot, aki a jövőben tervezi kisállatának szállítását!

(59) Szilágyi Idi
Thu, 30 April 2015 20:10:02 +0000
email

Kedves Ancsa és Joke (és Miki)!
Nagyon köszönjük, hogy ismét elhoztátok Spanyolországból a rátok bízott csomagokat. Külön kiemelném, hogy mindkét alkalommal különösen törékeny dolgok is voltak a holmijaink között, zenészként általában egy rémálom a hangszerek szállíttatása - de Ti egy karcolás nélkül, épségben juttattátok el őket ezen a hosszú úton - pedig az akusztikus gitárnak még kemény tokja sem volt, ahogyan a doboknak sem.
Minden alkalommal többször hívtatok bennünket időpont-egyeztetés céljából, hogy tudjuk, mikor érkezik a csomag (természetesen az ígért időpontban érkezett:), és hogy nem jött-e közbe nekünk valami.
Köszönjük a profizmusotokat, rugalmasságotokat, kedvességeteket, emberségeteket!
További balesetmentes vezetést és minden jót kívánunk!
Idi és Igor(58) Mármarosi Melinda
Fri, 24 April 2015 20:52:29 +0000
email

Kedves kis csapat!
Nagy örömet szereztetek Nekem és a már évek óta Spanyolországban élő lányomnak. Teljesen véletlenül találtam rátok-vagy még sem-és végre kiküldhettem lányom kedvenc bicaját, több doboz kíséretében. Bevallom nem mostanában találkoztam ennyire korrekt és megbízható csomagküldő szolgáltatással. Először telefonon beszéltük meg a részleteket, s már akkor tudtam, jó helyen vagyok. Az egész lebonyolítás annyira emberi volt, hogy még azóta sem tértem magamhoz…Van még ilyen? Hát van. Örülök, hogy rátok találtam, s az “együttműködés” veletek továbbra is megmarad :) Köszönöm a munkátokat és egy nagy pacsi Nektek PÉCSRŐL :)

(57) Eddie Lion
Mon, 6 April 2015 00:02:36 +0000

Öt év írországi élet után ez év februárjában hazaköltöztünk. Az elmúlt években több alkalommal is megbízást adtunk az SRT futárnak. Voltak kisebb csomagok, nagyobb bútorok [fotelek], valamint raklapos küldemények is, utóbbi törékeny volt. Minden alkalommal elégedettek voltunk a szolgáltatással.

A költözéshez a HHSZ, azaz a „hosszú határidős szállítás” opciót vettük igénybe.

Az összes cuccunk [LCD TV, lapra szerelt bútorok, háztartási eszközök, könyvek, lemezek és számos törékeny holmi] épségben megérkezett.

A gyűjtés és a kiszállítás a megbeszélt időpontban történt, a cég részéről maximális rugalmasságot tapasztaltunk. Mind az írországi, mind a magyarországi sofőrök alapos munkát végeztek, illedelmesek és segítőkészek voltak.

Magas színvonal, megfizethető árak, udvarias fellépés, megbízhatóság, pontosság.

Köszönjük!

Balesetmentes munkavégzést kívánunk!

(56) Bikádi Péter
Thu, 19 March 2015 08:30:35 +0000
email

Én is a "Nagyon elégedett a szolgáltatással" klubhoz csatlakoznék! Köszönöm az eddigi segítséget és jelzem, hogy míg itt élek Írországban, számítok rátok!!! Mindig voltak, vannak és lesznek olyan emberek akiknek akármit csinálsz, sehogy sem jó, de ezek csak tipikus "not happy people". Köszönöm a sokéves munkátokat és csak így tovább!!!