ÓRIÁSI UTÓSZÜLINAPI – KARÁCSONYI NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS AKCIÓ!

1. díj

1. díj

2. díj

2. díj

3. díj

3. díj

- 20%

- 20%

Pálinka és bor

Pálinka és bor

A szeptemberi 5. szülinapunk alkalmával elmaradt, így az ünnepek közeledtével szeretnénk kedveskedni nektek, megköszönvén a sok-sok megrendelést!

A november 1. – és december 15-ei időintervallumban szállíttató, illetve rendelést leadó ügyfeleink között értékes nyereményeket sorsolunk ki. Mindezek mellett minden 200kg feletti normál határidős rendelés szállítási költségéből -20% kedvezményt biztosítunk.

Sokat gondolkodtunk, hogy mi lehet az, amivel örömet okozhatnánk az ünnepekre, reméljük eltaláltuk a többség igényeit, szóval játékra fel! Oda-vissza csomag, vagy többszöri rendelés esetén, ami az év ezen időszakában nagyon gyakori, rendelésenként kerülnek a nevek a „kalapba”, tehát növekednek az esélyek.

A sorsoláson a megjelölt időszakban teljesített vagy megrendelt szállítások vesznek részt, akkor is, ha a rendelés már az új évre szól.

Like & Share - Lájkold és oszd meg a bejegyzést az alábbi linken, és nyerj 3-3 üveg minőségi bort vagy pálinkát! https://www.facebook.com/srt.futarszolgalat/posts/982816888441443

A sorsolásokat december 16-án fogjuk megejteni, a nyerteseket telefonon értesítjük, illetve itt a facebookon és a weblapunkon is közzé tesszük a névsort.