Megújult tartalmak a weboldalon:

hirek2

Időről-időre igyekszünk megújulni, áttekinthetőbbé, egyszerűbbé tenni a weboldalunkat. Reméljük sikerült olyan változtatásokat létrehoznunk, amelyekkel megkönnyítjük a megrendelőink dolgát, és választ kapnak kérdéseikre. Hasznos segítség lehet a „Jótanácsok költözéshez”, illetve a „Kisállatszállítás” menüpont, melyekben megpróbáltuk az összes, általában felmerülő kérdést körbejárni.

 

HHSZ-Hosszú Határidős Szállítás (avagy Haszontalan Holmiktól Szabadulás:)) :

hhszEgy teljesen újfajta szállítási feltételt kínálunk ezzel a szolgáltatásunkkal. Költözéseknél, vagy csak időről-időre felhalmozódnak olyan dolgok, amelyeknek a szállítása nem sürgős, de mégis a szívünkhöz nőttek, és nem szeretnénk őket hátrahagyni, elajándékozni. Ezen tételek eljuttatására találtunk ki egy hosszú határidejű, de lényegesen olcsóbb megoldást, amelyet minimum 100 kg csomag küldése esetén lehet igénybe venni, és a felvétel napjától számított 35 napon belüli kézbesítést tudjuk garantálni.

 

Törzsvásárlói kedvezmények:

hirek44

Mint ahogy azt már sokan tapasztalták, 5 megrendelés után törzsvásárlói kedvezménnyel kedveskedünk visszatérő ügyfeleinknek, ezzel is megköszönve, hogy rendszeresen minket választanak.

 

 

 

Megnövekedett kapacitással:

kapacityÖrömmel értesítjük megrendelőinket, hogy március 1 – től megduplázott kapacitással állunk megrendelőink rendelkezésére. Egy­egy körben 3500 kg árut tudunk már megmozgatni!

 

 

 

Kibővült Anglia, Skócia:

hirek1

Új munkarendszerünknek köszönhetően nagyobb területen, több megrendelőhöz tudunk eljutni. 2o15 január 1-től Skócia területén Glasgow-Edinburgh vonaláig felár nélkül, háztól-házig szállítunk!Bár még mindig vannak feláras részei a szigetnek, de igyekszünk a legjobb árakat biztosítani a vidéken élőknek is.

 

 

 

FAPF – „Fogadj Örökbe” kedvezmény:

hirek3

Az elmúlt évek során rengeteg állatot szállítottunk. Így kerültünk kapcsolatba a Füzesabonyi Állatvédő Alapítvánnyal, akikkel összefogva már sok-­sok kutyust­, cicát vittünk új otthonába. 🙂 Szeretnénk továbbra is segíteni az elárvult állatok otthonra ­találását, így az alapítványtól örökbefogadott állatok szállításáért jelentősen csökkentett szállítási költséget számolunk fel.          Az alapítványról és az állatokról bővebb infó: www.fuzallatvedelem.hu

 

 

Új útirány: 

spHola! ­ Irány Spanyolország! 🙂

 Egy „unalmas” nyaralás során fogalmazódott meg bennünk a gondolat, mikor a vendéglátóink azzal fogadtak minket:                „ – Na mit hoztatok?”                                                                  „ – Hajjaj, kellett volna valamit hozni? Ide is? Mi sokat hozunk – viszünk, de nyaralni jöttünk…. Hogy Túrórudi meg pálinka? Na várjatok csak…”

Részletek, infók a „Spanyol – Magyar” címszó alatt.