jelmagy irl-uk

 

no images were found

A betelt gyűjtésekben csomagokat fel tudunk venni, de a szállítás csak a rákövetkező gyűjtés csomagjaival együtt lehetséges!

Erre az időtartamra a raktározás ingyenes!

Megrendeléseiket legkésőbb 24 órával a gyűjtés kezdete előtt adhatják le. A megrendelés sikerességéről minden esetben 24 órán belül visszaigazolást küldünk.

A kiszállítási dátum általában 1 – 6 nap.

A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG MINDEN ESETBEN MAGÁBAN FOGLALJA A BIZTOSÍTÁSI DÍJAT!

AZ ÁRAK HÁZTÓL HÁZIG ÉRVÉNYESEK A TÉRKÉPEN JELÖLT TERÜLETEK FÜGGVÉNYÉBEN, és Írország, Észak-Írország egész terültén!

Közbeeső országok esetében, melyeken áthaladunk (Franciaország észak-keleti része, Belgium, Luxemburg, Németország, Ausztria), szintén tudunk megrendeléseket teljesíteni, ennek díjairól kérje egyedi árajánlatukat!

Bizonyos nagy térfogatú, de könnyű anyagok (pl.:kanapé, lapra-nem-szedhető bútor) szállítása esetén térfogat szerinti árkalkulációt alkalmazunk. (ld.:árlista)

Az árakat a csomagok összsúlya alapján képezzük!

Kérjük, hogy a csomagot a gyűjtés első napjára készítsék össze és jól láthatóan címezzék meg!

Kérjük, a csomagokat max. 25 kg-ig pakolják tételenként a könnyebb mozgathatóság, és a kollégáink egészsége érdekében. Amennyiben ez nem megoldható, jelezzék előre. Köszönjük!

Nem szállítunk tűz-, és robbanásveszélyes anyagot, jövedéki terméket (dohányárut, szeszes italt), illegális anyagot, kábítószernek minősülő szert, veszélyes hulladékot, fertőzésveszélyes, undort keltő vagy romlandó árut. Az ebből adódó bármilyen típusú kár és felelősség teljes mértékben a feladót terheli.

Minimum 4 órával az érkezésünk előtt időpontot egyeztetünk minden kedves megrendelőnkkel!

 

Általános Szerződési Feltételek

Köszönjük!